Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
Termékleírás
Minden konyhapulton megálja a helyét. Izléses lúgosító víztisztító berendezés digitális kijelzővel.   PurePro JA-303 vízionizátor A PurePro JA-303 vízionizátor lúgosító berendezés vezérlőpanellel, teljes LCD monitorral, pH méréssel , formatervezett kivitelben. A vizet a vízhálózatról (konyhai vízcsapról vagy közvetlenül a vízbekötésről, lásd alul a 2 ábrát) veszi a készülék. A PurePro JA-303 vízionizátort világpiacra tervezték, ma már az USA-n kívül Kanadában, Ausztráliában, Új-Zélandon, Ázsiában és Európában is kapható. A PurePro vízionizátor megvásárlásával kiváló minőséget kap megfizethető áron. Minőségét és az ionizálás erősségi fokát tekintve a PurePro JA-303 vízionizátor a piacon kapható minden egyéb hasonló termékkel állja a versenyt.   Szűrőbetét: Ezüsttel bevont aktívszén szűrőbetét -03040-
A szűrőbetét cseréje gyorsan (1 perc alatt) elvégezhető, szakértelmet nem igényel.
A szűrőbetét kapacitása: 12.000 liter A szűrőbetétet és árát itt megtekintheti: -03040- Ezüsttel bevont aktívszén szűrőbetét lúgosítókhoz Működése: a készülék a normál hálózati vizet, a szervezetet támogató lúgos + antioxidáns, egészséges vízzé alakítja át. A lúgos víz egy ionizált víz, amely elektrolízis által jön létre. Az elektrolízis egy olyan folyamat, amelyen keresztül a víz lúgos és savas vízre bomlik le. Ionizálás előtt a készülékben lévő szűrőbetét megtisztítja a vizet. A víztisztítás során az ionizáláshoz szükséges oldott ásványi anyagok a vízben maradnak, viszont olyan szennyeződések, mint lebegőanyagok (rozsda, iszap, homok), oldott szerves anyagok (pl. műtrágyaszármazékok, vegyszerek, fenolok, kőolajszármazékok) 98%-a, szabad és kötött aktív klór, klórszármazékok (pl. a rákkeltő trihalometánokat és a trihaloetilént) kiszűrésre kerülnek. Két változatban vásárolhatja meg:

1. ) A pultra állítva, a konyhai csapra (útváltó csappal) felszerelhető változat. Ebben az esetben a meglévő konyhai csapról veszi a készülék a vizet, a tisztított, lúgos vizet pedig a készülék gégecsövén át engedjük ki. A savas víz egy műanyag csövön folyik ki a mosogatón át a lefolyóba. (KÉP 01. ) Ez a változat az alapcsomag.

2. ) Megoldható az is, hogy az (általában a pult alatti falrészen lévő) hidegvíz bekötésről vegye a készülék a vizet. A tisztított, lúgos vizet ebben az esetben is a készülék gégecsövén át engedjük ki, de a savas víz egy külön, a pultra szerelt (dekoratív) vízcsapon keresztül jön ki. Ennek a megoldásnak az az előnye, hogy a pultunkon nem foglalnak el helyet a műanyag csövek és nincsen útváltó csap a konyhai csapunkon. (KÉP 02. ) Ezt a változatot opcióban lehet megrendelni még a kosárbahelyezés előtt. Alul, az Elérhető opcióknál tudja kiválasztani, ahol a felár is megtekinthető. A felár tartalmazza az alábbiakat: pultra szerelhető csaptelep, a hidegvízbekötéshez szükséges szerelvények, műanyag csővezeték. Gyártó: PurePro USA Corp.     Szűrőbetétje elsősorban vegyi (aktívszenes) szűrést biztosít a klór és vegyületei ellen szinte teljes és bizonyos fémekkel szemben 60-70%-os hatékonysággal. Hatalmas, 12000 literes kapacitás tovább növeli a készülék takarékosságát. Ebben a ketegóriába főként a platinával bevont titán elektródák védelmére szolgál, de jelentősen növeli a lúgosított víz élvezeti értékét is.  Ennek a berendezésnek a működtetéséhet 220V-os aljzatra van szükség.  Finom lúgosított és egyben antioxidáns víz előállítására alakalamas víztisztító készülék. Nagy mértékben csökkenti a már megszűrt víz ORP értékét, így biztosítja a kiválló és egészséges, antioxidáns ivó és főzővizet.     
A PurePro JA-303 vízionizátor lúgosító berendezés jellemzőiElektródák együttes mérete: 450 cm2pH fokozatok száma: 3 lúgos, 2 savas (super-oxid)Az adott csapvíz minőségétől és az átfolyás mértékétől függően a 3. pH fokozatban 10 pH-értékű ionizált vizet is képes előállítani a berendezés. pH érték méréseLCD monitor vízértékek és összes funkció (pH értékek, vízáramlás sebessége, szűrőcsere igény, elektróda tisztítás) kijelzéséreElektródák anyaga: platinával bevont titán (legújabb japán technológia, élettartam 20 év(!)). Elektródák száma: 5 dbKorall-kálcium egységTisztítás (elektródák leöblítése): működést követően automatikusan és rendkívül halkan. Folyamatos üzemmód: folyamatosan, akár az automatikus tisztítás alatt is képes lúgos ionizált vagy savas vizet előállítani. Az automata vízfolyás szabályzó az elektróda lemez polaritását megfordítja, s megváltoztatja a víz folyásának irányát, így még akkor is rendelkezésünkre áll ionizált víz, amikor a gép éppen tisztítást végez. Hangjelzés: pH érték kiválasztását követően hangjelzés. Szűrőbetét csere igény kijelzése. Méretek (cm): 31.5 (magasság) x 27,5 (hosszúság) x 14 (szélesség)Súly: 3.5 kgKészülék színe: fehér-kék-szürkeCső csatlakozások anyaga: rozsdamentes acél Így is ismerheti: JA 303
Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.

^