Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

Termékleírás
Na végre egy olyan víztisztító, amit bárki üzembe tud helyezni. A PurePro asztali víztisztítóját egyszerűen lehet csatlakoztatni bármely standard mosogatócsapra. Installáció, azaz szerelésmentesnek hirdeti a gyár, ami igaz is. Rengeteg olyan esetlegesen felmerülő hiba kiküszöbölhető A CT3000 használatával, ami esetleg felléphetett a NORMAL asztali víztisztító berendezések esetében. A PurePro gyártól megszokott prémium minőséget már elvezheti csapra szerelhető víztisztító berendezéseknél is. Itt már nincsen szűrőház és külön szűrőbetét. Nem kell mosogatni és félni a rossz illeszkedéstől. A csöpögés kizárt, hiszen stabil és precíz, csepmentes rögzítést biztosít az egy mozdulattal oldható kötés. Hatékonyan eltávolítja a kórokozó mikroorganizmusokat és parazitákat. Nagy mértékben javítja a víz minőségét és annak ízét. Háromfázisos szűrési rendszere hatékonyan birkozik meg a lebegőanyagokkal és a klórral is. Ez a berendezés az asztali (csapra szelhető) víztisztítók csúcsát jelenti. A nehézfémeket is bizonyos mértékben megszűri. Ezzel már olyan tisztított csapvizet kapunk, amit biztonsággal fogyaszthatjuk és élvezhetjük a víz valóban tiszta ízét.   A PurePro CT3000 szűrési fázisai:
Ez a víztisztító berendezés három szűrési fázissal rendelkezik, azaz fokozotabban képes eltávolítani a csapvízben jelenlévő szennyeződéseket és klórt. Ennek a tulajdonságának is köszönheti, hogy   5 mikronos mechanikai szűrő.   Ez kiváló minőségű mechanikai szűrőbetét az első a háromfázisos vízszűrőben. PP betétje biztosítja a nagyobb mechanikai szenyeződések hatékony eltávolítását a vízből. A vezetékes vízhálózatról, vagy eseténként roszabb minőségő vízvezetékből leválló rozsda és egyéb mechanikus (darabos) szennyeződéseket ülepíti 5 mikronos mértig. Csak az ennél kisebb szennyeződések jutnak át rajta, amivel már j minőségű vízszűrést biztosít a víztisztító berendezés használóinak. Granulált aktívszén szűrő Ez az aktívszenes szűrőbetét jelentős szereprt játszik abban, hogy a víz íze nagymértékben jobb legyen. Egyedülállóan kifinomult szűrési rendszere a vezetékes vízben mindíg megtalálható klórt 99%-ban eltávolítja, ezzel nagymértékben javítja annak ízét. Az ízélmény javulása mellé eltünteti a klórozás okozta szúros szagot is. Ezek mellett a szerves vegyi anyagokat is szűri.   Szemcsés aktívszén szűrő Ez az utolsó szakasz a háromfázisos rendszerben. A szemcsés szerkezetű aktívszenes szűrőbetét nagyobb biztonságot ad a vízszűrésnek. Itt vegyileg (aktívszén) szűrjük meg a már előszűrt vizet. Az ide érkező előszűrt víz már javarészt mechanikai szennyeződésektől és nehézfémektől (bizonyos mértékben), valamint klórtól mentes. Az utolsó fázis szolgálja azt, hogy jelentősen javuljon a tisztított víz biztonsága, hiszen +1 szűrési szakaszt iktattunk be.     Ha valóban kiváló minőségű víztisztító szeretne, akkor a PurePro CT 3000 az ideális választás. Nincs szükség a mosogatópult megfúrására. Minimális helyigénye és esztétikus megjelenése bármely pulthoz kivállóan illeszkedik. Segítségével jelentősen csökkenthetjük a háztartás kiadásait, valamint rengeteg időt és energiát is megspórolunk. Ezek mellett beszélhetnénk még a környezetvédelemről is, de ez evidens egy jó minőségű víztisztító berendezésnél, hiszen nem használunk PET palackokat.    A csomag tatalma:
  • Szűrőbetétek konzolva helyezve (gyárilag sterilizált és nyomásellenörzött)
  • Kifolyócs ő
  • FÉM útváltó szelep (belső és külső mentes csaphoz egyaránt használható)
  • 3/8" összekötő cső a gyorsabb átfolyás végett
Mindez egy igényes dobozba helyezve.  Az RS szűrőbetétek kapacitása 6000 liter, ami kb. 1 éves felhasználást tesz lehetővé egy 3-4 fős háztartás esetében is. Cserjükhöz nem szükséges semmiféle karbantartási eszköz, illyetve műszaki felkészültség. Egyszerüen fordítsa el a betétet a tartókonzolban és máris kicserélheti új szűrőbetétre. Ennek a rögzítési is cak egy mozdulatot vesz igénybe. A PurePro forradalmasította a csapra szerelhető asztali víztisztító berendezéseket is, hiszen olyan garantáltan egyedülálló csöpögésmentes szűrőbetéteket és illesztést biztosít, ami kiemelkedő ebben a szegmensben.
Itt találja a berendezéshez szükséges szűrőbetét csomagot>>  
  A berendezéshet videós bemutató készült, amit a tartalomban tud megtekinteni.  Vegyi szűréssel rendelkező berendezés. A jóminőségű aktívszenes szűrőbetétnek köszönhetően, hatékonyan távolítja el a klórt és vegyületeit a megtisztítandó vízből. A szűrőbetét nagykapacitású.  Többfázisú vízszűrés. Általában a meglévő aktívszenes szűrőbetét további egységekkel van kiegészítve. Jellemzően pluszban rendelkezik mechanikus szűrőbetéttel, ami jelentőssen növeli a víztisztító berendeés lebegőanyag szűrést. A többlépcsős víztisztítás az megtisztított ivóvíz "biztonságának" a növekedését okozza, hiszen eredményesebben távolítja el a szennyeződéseket.  Ez a berendezés a ketegória legjobb terméke!   
Kapacitás: 6000 literCsatlakozás: Twist Quick dupla "O" gyűrűsMagasság: 31cmSzélesség: 24cmMélység: 9cmSúly: 4,5kg Így is ismerheti: CT 3000
Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.

^