Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
Termékleírás
PurePro ASTROBOY háztartási RO (Reverse Osmosis - fordított ozmózis) ivóvíztisztító vízhálózatra szerelhető, pult feletti kivitelben, hordozható tartállyal. 5 lépcsős víztisztító egységgel és víz-adagolóval rendelkező készülék működését LCD kijelző segítségével lehet figyelemmel kísérni.
A készülék jellemzője még a szűrőházakba épített, ún. kompakt szűrőegységek, amelyek előnye, hogy cseréjük szűrőházukkal együtt, szerszám nélkül könnyedén megoldható.
A készülékbe egy nagyteljesítményű nyomásfokozó szivattyú van beépítve, ezért működtetéséhez elektromos áram szükséges. Amennyiben a hálózati víznyomás nem éri el a 3 bar-t, a szivattyú rásegít annak érdekében, hogy a RO membrán szűrőn megfelelő mennyiségű víz préselődjön át.
A PurePro ASTROBOY háztartási RO víztisztító standard jellemzői:
A tisztítórész 5 lépcsője

1. lépcső/ 5 mikronos polipropilén előszűrő egység kompakt, In-Line kivitel)
2. lépcső/ aktívszén (GAC) előszűrő egység kompakt, (In-Line kivitel)
3. lépcső/ aktívszén (GAC) előszűrő egység kompakt, (In-Line kivitel)
4. lépcső/ RO membrán szűrő résméret: 0,0001 mikron, kapacitás: 80 GPD=Gallon/Nap
5. lépcső/ aktívszén utószűrő egység kompakt, (In-line kivitel)

Hordozható víztartály: kapacitása 17 liter. Adagolócsappal rendelkezik a kényelmes használat érdekében. A készülék és a tartály közötti ún. Quick gyorscsatlakozási kapcsolatnak köszönhetően a víztartályt könnyen le/felcsatlakoztathatjuk, így akár magunkkal is vihetünk nagyobb mennyiségű tisztított vizet bárhová pl. néhány napos nyaralás, szabadtéri programok alkalmával, stb. ). A "big cap" "nagy kupak") design a víztartályt könnyen és gyorsan tisztíthatóvá teszi. A víztartály előnye és egyben plusz különlegessége továbbá, hogy ballonos vízadagoló automatákhoz csatlakoztatható!
Beépített intelligens mikroprocesszoros rendszer LCD kijelzővel

A rendszer folyamatosan figyeli a tisztító rész szűrőit és figyelmeztet, ha bármelyik szűrőt cserélni kell.

Automatikusan kikapcsol, ha nincs vízellátás vagy megtelt a tartály.

Öntisztítás: a rendszer 8 óránként automatikusan leöblíti a RO membrán szűrőt.

Megengedett hálózati víznyomás: 1-7 bar.
Kapacitás: 150-300 liter/nap (hálózati víznyomástól és a víz szennyezettségétől függően).

A PurePro ASTROBOY háztartási RO víztisztító méretei:

magassága: 46 cm
hosszúsága: 36 cm
szélessége: 25 cm

A PurePro ASTROBOY háztartási RO víztisztító tömege összesen: 12,5 kg.

Garanciák: 2 év teljeskörű és 10 év vízminőség* garanciával árusítjuk a víztisztító berendezést. (*Amennyiben a víztisztító berendezésbe 700 mg/liter, vagy az alatti oldott anyag tartalmú víz áramlik be, akkor garantáljuk, hogy a tiszta víz oldott anyagtartalma 100 mg/liter alatt lesz, ami már kifejezetten segíti testünk méregtelenítését. )
Széleskörű alkalmazhatóság jellemzi egyedi kialakításának köszönhetően:

Konyhában

Nappaliban

Nyaraláskor

Irodában

A PurePro ASTROBOY háztartási RO víztisztító berendezés csomagja az alábbiakat tartalmazza:

1 db komplett víztisztító
5 lépcsős tisztító rész szűrőbetétekkel
1 db hordozható víztartály csappal
beszereléshez szükséges szerelékek
részletes, magyar nyelvű Gépkönyv

Figyelem: a csomag 3/8"-os bekötő idomot tartalmaz. Amennyiben a felszerelés helyén a vízbekötésnél nem 3/8"-os csőméret van, hanem 1/2" vagy 3/4", kérjük jelezze felénk, és a megfelelő bekötő idommal küldjük a víztisztítót!FONTOS: a RO víztisztító nem alkalmazható mikrobiológiailag szennyezett vízre vagy ismeretlen eredetű vizek kezelésére. Olyan vízre alkalmazható, amely a vonatkozó jogszabályoknak megfelelően került bevizsgálásra és ivóvíz felhasználási célra engedélyezve.
Beszerelés:
A víztisztító beszerelése gyorsan és könnyen elvégezhető gyorscsatlakozós kivitelnek köszönhetően. A szűrőegységek gyárilag be vannak szerelve. A víztisztító berendezésre saját beszerelés esetén is a fent közölt garanciák az érvényesek, a  Gépkönyv beszerelési útmutatója lépésről-lépésre segítséget nyújt hozzá.
Karbantartás:
A háztartási RO víztisztító berendezés hosszú távú hatékony és megfelelő működéséhez, továbbá  a fent megjelölt garanciák érvényesüléséhez rendszeres karbantartásra van szükség. Ez áll egyrészt az alábbi időközönként történő szűrőcserék elvégzéséből:

az első 3 db szűrőbetétet 6 (átlagos, 4 fős család esetén), de maximum 12 havonta (kisebb felhasználás esetén). A 3 db-os szűrőszettet és árát itt megtekintheti: INLINE SZETT-3
a RO membránját 24 (átlagos, 4 fős család esetén), de maximum 36 havonta (kisebb felhasználás esetén). A 80GPD-s RO membránt és árát itt megtekintheti: TLC-80
az 5. szűrőbetétjét: 6 (átlagos, 4 fős család esetén), de maximum 12 havonta (kisebb felhasználás esetén). Az utószűrő betétet és árát itt megtekintheti: F6

A szűrőbetétek élettartama függ az átfolyt víz mennyiségén túl a bemenő víz minőségétől összetételétől és szennyezettségétől is!
Minősítések: A berendezés megfelel az Amerikai NSF Standard szabványnak és az Európai Uniós követelményeknek. CE, WHO, NSF, WQA, FDA.
Gyártó: PurePro USA Corp.

Alkalmazzon szivárgás érzékelőt a víztisztítóhoz, mely automatikusan lezárja a víztisztítót, ha vízszivárgást érzékel a víztisztítón kívül. A terméket és árát itt megtekintheti: Szivárgás érzékelő

Amennyiben 5-6 bar-nál magasabb, illetve rendszeresen vagy alkalmanként valószínűsíthető, hogy 7 bar fölé emelkedik a hálózati víznyomás értéke, alkalmazzon nyomáscsökkentő szelepet a víztisztítóhoz, amely a fordított ozmózis  készülék üzemeléséhez szükséges optimális víznyomás feletti értéket lecsökkenti 5 bar körüli értékre és megvédi a készüléket az esetleges károsodástól. A terméket és árát itt megtekintheti: Nyomáscsökkentő víztisztítóhoz

Témához kötődő cikkeink:
-Fordított ozmózis RO technológiáról (Reverse Osmosis)
-Klóros víz hatásai az emberi, állati szervezetre
-Baba-Mama, víz az élet forrása
-Kedvenceink
Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.

^